U zocht een IT / ICT bedrijf in de omgeving van Angeren ?

Dan bent u bij Mulder it aan het juiste adres!

Wij zijn

Mulder IT is een dynamische onderneming waar zakelijke klanten terecht kunnen voor alle ICT gerichte vragen. Persoonlijk, snel en een passend aanbod bij iedere vraag. De basis van onze werkwijze is het door en door kennen van onze klanten en hun situatie. Op deze manier kan ieder teamlid de klant helpen en bent u niet afhankelijk van één IT-professional. Bij ons bent u dus een klant met een gezicht en verhaal..

Wij helpen

Wij helpen u graag om uw bedrijf stabiel te houden. Dit kan alleen als u en uw medewerkers zich kunnen concentreren op jullie vak en geen tijd kwijt zijn aan automatisering. Dit moet gewoon goed geregeld zijn. Daarom  Mulder IT. Wij zorgen voor jullie automatisering. Denk hierbij onder andere aan gedeelde mail en agenda, thuiswerkmogelijkheid, het delen en afschermen van bestanden, maar ook support op afstand.TeamViewer stelt ons in staat om uw computer op afstand over te nemen en om vervolgens de problemen op te lossen.

Wij zijn gekwalificeerd

Mulder IT is een expert op het gebied van automatisering voor het midden- en kleinbedrijf door de juiste mix van kennis van producten en diensten. Daarnaast hebben wij de kwalificatie van Microsoft Small Business Specialist (2009) en onze medewerkers zijn Microsoft professionals. Dit toont onze gedegen kennis aan van de Microsoft server technologie. Als geen ander weten wij hoe deze technologie het beste inzetbaar is bij het midden- en kleinbedrijf. Bekijk bij Systeembeheer, Cloud diensten en Support hoe wij uw bedrijf optimaal kunnen helpen.

Angeren is een dorp onder Huissen.
Het dorp Angeren heeft 2860 inwoners.
Elk jaar heeft Angeren een markt genaamd de lentekriebels.